YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öğrencilere "okul Geçidi Görevlileri Eğitimi"

Mersin’in Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce "Okul Geçidi Görevlileri Eğitim Projesi"...

Öğrencilere "okul Geçidi Görevlileri Eğitimi"

Mersin’in Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce "Okul Geçidi Görevlileri Eğitim Projesi" kapsamında okul geçit görevlisi olacak öğrenci, öğretmen ve velilere eğitim veriliyor.

Kasım Ekenler İlk Öğretim Okulu önünde gerçekleştirilen ilk eğitime, Trafik Tescil ve Büro Amirliği'nde görevli polisler ile okul çıkışlarında trafik güvenliğini sağlayacak öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı.

14 okuldan toplam 99 öğrenci, öğretmen ve velinin katılacağı eğitimler uygulamalı yapılıyor.

Okul Geçidi Kıyafeti giydirilen öğrenciler, Trafik Memuru Baş Polis Murat Kalkın nezaretinde düdük ve Dur-Geç levhasıyla araçlara düdük çalıp, dur-geç yaptılar.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sefa Demir, trafik kurallarını uygulayan, kuralları bilen bilinçli bir toplum oluşturmak amacıyla uygulamanın yapıldığını söyledi. Demir "Okul giriş ve çıkışları çok kalabalık oluyor. Bu giriş ve çıkışların daha güvenli olması için Emniyet Müdürlüğümüzün Trafik Tescil ve Büro Amirliği ekipleriyle beraber bu çalışmayı düzenledik. Toplam 14 okulda 99 öğrenci, öğretmen ve veli bu eğitimden faydalanacak" dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler