YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sağlam: Bursa'dan istediğimiz sonucu almak istiyoruz

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, hafta sonu Bursaspor ile yapacakları maçtan istedikleri sonuçla dönmek...

Sağlam: Bursa'dan istediğimiz sonucu almak istiyoruz

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, hafta sonu Bursaspor ile yapacakları maçtan istedikleri sonuçla dönmek istediklerini belirtti.
Spor Toto Süper Liginde MKE Ankaragücü’ne 2-1 yenilen Mersin İdmanyurdu hafta sonu yapacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına başladı.
Macit Özcan Spor Tesislerinde Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretindeki çalışmalara futbolcular tam kadro katıldı.
Düz koşunun ardından Ankara maçında yedek olan futbolcular çift kale maç yaparken bu maçta forma giyenler yenileme idmanı gerçekleştirdi.
Teknik Direktör Nurullah Sağlam antrenmanda Ankaragücü maçında forma giyen oyuncularla tek tek görüştü.
Teknik Direktör Nurullah Sağlam antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Ankaragücü maçınını zorlu bir müsabaka olacağının önceden belli olduğunu ifade etti.
Bunun için kendi içlerinde çok da uyarılarda bulunduklarını anlatan Sağlam, “Ama maalesef bazen çekindiğiniz başınıza gelir. Bizimde çekindiğimiz başımıza geldi. Bundan isteksizlik ve rehavetten kaynaklanan şeyden daha ziyade şanssızlığın etkisi oldu diye düşünüyorum. Yüzde 80’e yakın bir topla oynama oranı hiçbir maçta antrenmanda dahi bulamayacağımız pozisyon ama bunların gole dönüşmeyişi sıkıntı” diye konuştu.
Ankaragücü maçının artık geride kaldığını ifade eden Sağlam, “Önümüzde 16 ayrı maç var. Diğer müsabakalara özellikle önümüzdeki Bursaspor maçına hazırlanıyoruz. İyi bir sonuçla bize yakışan bir sonuçla oradan dönmeye çalışacağız” dedi.
Bursaspor bu sezona formsuz giren ancak ikinci yarıya deplasman galibiyeti ile iyi başlayan bir ekip olduğuna dikkat çeken Sağlam, “Dolayısıyla büyük bir taraftar desteği de var. Bunu da kabul etmek gerekir. İyi bir deplasmana gideceğiz. Ama orada kendimize yakışan bir oyun anlayışı ile istediğimiz sonucu alıp dönmeye çalışacağız” ifadesini kullandı.
Sağlam transfer konusunda ise “Bu konuda oturulup bir hesap kitap yapılıyor. Bu hesaplar doğrultusunda transfer yapmaya çalışacağız. 2-3 tane şiddetle ihtiyacımız olan mevki var” cevabını verdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler