YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Silifke'de Amatör Spor Haftası Etkinlikleri

MERSİN (AA) - Silifke ilçesinde, Amatör Spor Haftası kapsamında düzenli fiziksel aktivite alışkanlığının özendirilmesi için çeşitli spor etkinlikleri düzenleneceği bildirildi.

MERSİN - Silifke ilçesinde, Amatör Spor Haftası kapsamında düzenli fiziksel aktivite alışkanlığının özendirilmesi için çeşitli spor etkinlikleri düzenleneceği bildirildi. Atatürk Anıtı önünde bir araya gelen kamu, kurum ve kuruluş temsilcileri, sporcu öğrenciler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vatandaşlar ve beden eğitim öğretmenleri sağlıklı yürüyüş etkinliğini gerçekleştirdi. Yürüyüşe Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Silifke Koop Başkanı Ünal Ünüvar, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Eren, beden eğitimi öğretmenleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Müdürü Hasan Hüseyin Artural, yürüyüş sonrası yaptığı açıklamada, kutlamalar kapsamında bir hafta boyunca çeşitli spor faaliyetleri gerçekleştirileceğini ve 2013 sezonunda yapılan spor müsabakalarında dereceye girenlere ödüllerinin verileceğini kaydetti. Sağlıklı bir yaşamın olmazsa olmazlarının ilk sıralarını düzenli egzersiz ve sporun aldığını ifade eden Artural, "Yürüyüş kan dolaşımını düzenler ve iyileştirir. Tüm vücutta damar tıkanıklığı riskini azaltır, tansiyonu düzenler. Tüm kasları güçlendirerek zindelik kazandırır. Metabolizma hızını artırır. Kalp kasları dahi yürüyüşle güçlenir" dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler