YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Silifke'de Edip Akbayram Rüzgarı

Mehmet OKUR/ SİLİFKE Festival alanında organize edilen konsere yoğun ilgi gösteren Silifkeliler, Anadolu rock ve özgün müziğin önemli isimlerinden Edip Akbayram

Silifke'de Edip Akbayram Rüzgarı

Mehmet OKUR/ SİLİFKE Festival alanında organize edilen konsere yoğun ilgi gösteren Silifkeliler, Anadolu rock ve özgün müziğin önemli isimlerinden Edip Akbayram ile coştu. Silifke'ye en son 25 yıl önce geldiğini belirten Akbayram, bu yüzden Silifke'ye özel bir format hazırladıklarını belirtip 'Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz' parçası ile konserinin startını verdi. Dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra son albümü olan 'Mayıs'ta yer alan parçaları da seslendiren Akbayram, 'Hasretinle yandı gönlüm' parçasını da on binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi.
Aşık Mahzuni Şerif ve Aşık Veysel'den de eserler seslendiren ünlü sanatçı, sevenlerine zaman zaman duygusal anlar yaşattı. Şarkı aralarında hayranları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Akbayram, "İnançlarımdan, düşüncelerimden, politikamdan taviz vermeden, müzik tekniğinden yararlanarak, sorunlu, yoksul, geniş halk kitlelerine ulaşmak, daha çağdaş bir şeyler yapmak istiyordum" dedi.
ENGELLİ HAYRANINI ZİYARET ETTİ
Öte yandan Edip Akbayram, konser öncesinde 3 ay önce trafik kazası sonucu engelli kalan hayranı 30 yaşındaki Eren Tehneldere'yi evinde ziyaret etti. Silifke Belediye Başkanı CHP'li Dr. Mustafa Turgut, pop müzik sanatçısı Ali Altay, İzmir'in Bergama Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Gönenç'in de eşlik ettiği ziyarette Akbayram, Tehlendere'den hiçbir zaman umudunu yitirmemesi istedi.
Edip Akbayram'ın büyük hayranı olduğunu ve tek hayalinin Akbayram'ı görmek ve elinden tutmak olduğunu belirten Eren Tehlendere ise, "Hayalim gerçek oldu, çok sevinçliyim" dedi.

Silifke'de Edip Akbayram RüzgarıSilifke'de Edip Akbayram RüzgarıSilifke'de Edip Akbayram Rüzgarı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler