YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şoray 1 Sitesi’ni ziyaret

Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, Şoray 1 Sitesi’nde kahvaltıya katıldı.

Şoray 1 Sitesi’ni ziyaret

Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, Mezitli Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Mezitli Belediyesi Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yetkililer, Şoray 1 Sitesi’nde kahvaltıya katıldı.

Şoray 1 Sitesi yönetim kurulu Başkanı İbrahim Örgü ve yönetim kurulu üyeleri, Şoray 1 Sitesi sakinleri Başkan Yıldırım ve meclis üyelerine kahvaltı sırasında sitenin sorunlarını ilettiler. Kalabalık bir kahvaltı sofrası olması ve ekibe gösterilen ilgi sitede yapılan gezi sırasında da devam etti. Başkan Yıldırım, Şoray 1 Sitesi adına yönetim kurulu başkanı İbrahim Örgü’ye daveti için teşekkür ettiğini, zaman zaman sitelerin sorunlarını yerinde tespit etmek ve site sakinleri ile ilişkileri güçlendirmek adına site ziyaretleri yaptıklarını söyledi. Bu ziyaretler çerçevesinde, belediyenin gözünden kaçan noksanların tespit edildiğini kaydetti.

Yönetim kurulu başkanı İbrahim Örgü, Mersin düşünüldüğünde Mezitli’nin oldukça önemli bir yere sahip olduğunu, hatta zamanla Ankara’nın Çankaya semti kadar önemli bir yere sahip olacağını söyleyerek Başkan Yıldırım’a ve meclis üyelerine davete katıldıkları için teşekkür etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler