YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tarsus İdmanyurdu'nda Transfer

MERSİN (AA) - Spor Toto 2. Lig takımlarından Tarsus İdmanyurdu, Silivrispor’dan Taner Gürsoy ve Eyüpspor’dan Tayfun Taner'i transfer etti.

MERSİN - Spor Toto 2. Lig takımlarından Tarsus İdmanyurdu, Silivrispor’dan Taner Gürsoy ve Eyüpspor’dan Tayfun Taner'i transfer etti. Yönetim kurulu üyesi Savaş Say, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik ekibin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve dış transferde iki oyuncuyla anlaştıklarını söyledi. Sözleşme imzalanan Taner Gürsoy ve Tayfun Taner'in takımın Erzurum'daki kampına katıldıklarını bildiren Say, "Teknik direktör Cengiz Seçsev yönetimindeki Erzurum kampı pazar günü sona erecek. Çalışmalarına 31 Temmuz-9 Ağustos'ta Tarsus’ta devam edecek olan takımımız 11-21 Ağustos'ta da Isparta Davraz’da kamp yapacak" dedi. Şimdiye kadar dış transferde 12 futbolcuyu renklerine bağladıklarını belirten Say, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve öncelikli olarak kaleci ile bir forvet oyuncusu konusunda görüşmelerin devam ettiğini sözlerine ekledi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler