YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tarsus İlyas Avcı 10. Tiyatro Şenliği

Tarsus Kaymakamlığı'nın himayesinde, Belediye Başkanlığı'nın desteği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-nün katkılarıyla düzenlenen okullararası İlyas Avcı Tiyatro Şenliği 3 Mayıs'ta

Tarsus Kaymakamlığı'nın himayesinde, Belediye Başkanlığı'nın desteği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-nün katkılarıyla düzenlenen okullararası İlyas Avcı Tiyatro Şenliği 3 Mayıs'ta başlıyor.

Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, bu yıl 10'ncusu düzenlenen tiyatro şenliği, 3 Mayıs 2012 Perşembe günü Yarenlik alanında bulunan İlyas Avcı büstüne çelenk konulmasıyla başlayacak.

Şenliğe daha sonra Nikah Salonunda devam edecek. Burada okullar adına Umut Sami Şensoy Lisesi Müdürü Mehmet Özen açılış konuşmasını yapacak. Ardından Milli Eğitim Müdür vekili Hasan Doğan, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Kaymakam Orhan Şefik Güldibi sırasıyla günün anlam ve önemine değinen konuşmalarda bulunacaklar.

31 Mayıs'a kadar devam edecek şenlikte okullar hazırladıkları tiyatro oyunlarını sahneleyecek.

Amaçlarının İlyas Avcı gibi tiyatro oyuncuları yetiştirmek olduğunu belirten Belediye başkanı Burhanettin Kocamaz, "Amacımız, bu faaliyet vesilesiyle hemşehrilerimizin Tarsuslu sanat adamlarını da tanımalarına yardımcı olmak ve onlara sahip çıkmaktır" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler