YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

‘temiz Türkiyem Yarışması’ Sonuçlandı

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB), Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın düzenlediği ‘Temiz Türkiyem Yarışması’nda Türkiye’nin en...

‘temiz Türkiyem Yarışması’ Sonuçlandı

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB), Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın düzenlediği ‘Temiz Türkiyem Yarışması’nda Türkiye’nin en temiz 3’üncü organize sanayi bölgesi seçildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın en temiz kent, köy, organize sanayi bölgesi ve sanayi tesisi kategorilerinde düzenlediği ‘Temiz Türkiyem Yarışması’ sonuçlandı. Çevrenin korunması ve geliştirilmesi konusunda başarılı çalışmalar ve uygulamalar yürüten kurum ve kuruluşlara yönelik düzenlenen ‘Türkiye'nin en temiz kenti’, ‘Türkiye'nin en temiz köyü’, ‘Türkiye'nin en temiz organize sanayi bölgesi’ ve ‘Türkiye'nin en temiz sanayi tesisi” yarışmalarının kazananları belirlendi. Yarışma sonucuna göre Müteşebbis Heyet Başkanlığını Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun yaptığı MTOSB, Türkiye’nin en temiz 3’üncü organize sanayi bölgesi oldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla İstanbul Four Reasons Otel’de bu yıl ilki düzenlenen yarışmanın ödül gecesinde Vali Güzeloğlu, MTOSB adına ödülü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sedat Kadıoğlu’nun elinden aldı. En temiz kent kategorisinde ikinci olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de ödülünü Vali Güzeloğlu’nun elinden aldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler