YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TISİAD, KKTC'de Temsilcilik Açacak

MERSİN (AA) - Türkiye-Irak Sanayici ve İşadamları Derneği (TISİAD), ilk yurt dışı temsilciliğini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) açacak.

MERSİN açacak. TISİAD'dan yapılan açıklamaya göre, bazı ziyaret ve programlara katılmak için KKTC'ye gidecek dernek yönetimi, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu başta olmak üzere kurum temsilcileri ve iş adamlarıyla görüşecek. Heyet ayrıca ilk yurt dışı temsilciliğini açacağı KKTC'de temsilcilik yetkisini, iş adamı Ali Tunçtaşlı’ya verecek. TISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nevaf Kılıç, KKTC’de 3 gün kalacaklarını, gerek ülke yöneticileri gerekse de iş dünyası temsilcileriyle yapacakları görüşmelerin iki ülke arasındaki ilişkilere katkı sunacağını ifade etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler