YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yıldırımhan Okulları Gazetecileri Kaynaşma Yemeğinde Buluşturdu

Mersin'de faaliyet gösteren Yıldırımhan Fen ve Anadolu Lisesi, şehirde görev yapan gazetecileri kaynaşma yemeğinde buluşturdu....

Yıldırımhan Okulları Gazetecileri Kaynaşma Yemeğinde Buluşturdu

Mersin'de faaliyet gösteren Yıldırımhan Fen ve Anadolu Lisesi, şehirde görev yapan gazetecileri kaynaşma yemeğinde buluşturdu. Yıldırımhan Fen Lisesi binasında düzenlenen yemeğe, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal ile Mersin'de yayın yapan bazı gazetecilerin sahipleri ile muhabirleri katıldı.

Öğrencilerin mini bir konseri ile başlayan programda konuşan Yıldırımhan Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Nurettin Koca, geçen yıl öğrencilerinden yüzde 85'ini üniversiteye yerleştirdiklerini belirtti. Öğrencilerinin mezun olduktan sonra yalnız bırakmayıp hayat boyu takip ettiklerini ifade eden Koca, şu ana kadar okullarının bin 200 mezun verdiğini kaydetti.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal ise yemeğe davet ettikleri için okul yönetimine teşekkür ederek, okulun yeni yüzünün ferahlatıcı olduğunu kaydetti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler