YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yok böyle tecavüz olayı

Mersin'de kavga eden nişanlı çifti ayırma bahanesiyle araya giren 4 kişi, otomobile bindirdikleri nişanlı kadına tecavüz etti.

Yok böyle tecavüz olayı

Mersin'de kavga eden nişanlı çifti ayırma bahanesi ile araya giren 4 kişi, bir otomobile bindirerek götürdükleri nişanlı kadına tecavüz etti. Şikayet üzerine yakalanan şüphelilerden 2'si tutuklandı.

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre 30 yaşındaki A.K. adlı kadın, nişanlısı H.A. ile dolaşırken tartışmaya başladı. İkilinin tartıştığını gören bir araç yanlarında durarak kavgayı aralamak istedi. Araçtan inen 4 kişi, kadının yanında bulunan nişanlısına, 'bacımı nasıl üzersin' diyerek çıkıştı ve A.K.'yi, 'seni evine bırakacağız' diyerek arabaya bindirdi. 4 zanlı, evine bırakacaklarını söyleyerek otomobile aldıkları kadını, Fuat Morel Mahallesi'nde boş bir araziye götürdü.

Burada şüphelilerden 27 yaşındaki F.Ö., önce silah zoruyla tartakladığı A.K.'ye tecavüz etti. Ardından kadını arkadaşlarıyla birlikte aynı mahallede bulunan bir portakal bahçesinin kenarına atarak kayıplara karıştı.
Yoldan geçenlerin yarı baygın halde bulduğu A.K., tedavisinin ardından nişanlısı ile birlikte polis merkezine giderek şüpheliler hakkında şikayetçi oldu.

Genç kızın ifadelerinden ve bölgede yapılan araştırmadan kullanılan aracın son 3 rakamına ve modeline ulaşan Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa ve Mersin'de belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda olaya karıştıkları belirlenen F.Ö., H.Ç., M.D. ve M.B. yakalanarak gözaltına alındı.

Tecavüze uğrayan kadın tarafından da teşhis edilen zanlılardan F.Ö. ve M.D. tutuklanırken, H.Ç. ile M.B. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler