YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

3 katlı binadan düşen genci güneşlikler kurtardı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 3 katlı bir binanın çatı katında dengesini kaybeden lise öğrencisi yaklaşık 10...

3 katlı binadan düşen genci güneşlikler kurtardı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 3 katlı bir binanın çatı katında dengesini kaybeden lise öğrencisi yaklaşık 10 metreden yere düştü. Liseli gencin beton kaldırıma çakılmasını alt katta bulunan dükkanın güneşliği önledi.
Lise öğrencisi Mert Köktener(17), arkadaşları ile Kesik Kapı Mahallesi Çarşı Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın en üst katına çıktı. Burada arkadaşları ile sohbet eden Köktener, birden dengesini kaybetti. Yaklaşık 10 metre yükseklikten aşağı doğru düşmeye başlayan Köktener’in beton zemine çakılmasını alt katta bulunan işyerinin güneşliği önledi. Güneşliğin üzerine düşen lise öğrencisi panik yapınca buradan da yere düştü.
Çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu Köktener, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Genel durumunun iyi olduğu gözlenen Mert Köktener’in vücudunda kırıklar olduğu belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Çevredeki vatandaşlar olay anını anlattı. Binanın ikinci katında oturan Nermin Atalay, güneşliklere düşen lise öğrencisini tutmaya çalıştığını, fakat panik yapan gencin kendisini aşağı doğru attığını söyledi. Olay anında Mert Köktener ile birlikte olan arkadaşları da ne olduğunu anlayamadan Mert’in aşağıya düştüğünü anlattı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler