YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alzheimer Hastası Kadını Teslime Giden Polis, Evde Eşinin Cesediyle Karşılaştı

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA)- BODRUM'da polis, 79 yaşındaki Alzheimer hastası Leyla Esin Eren'i teslim etmek için gittikleri evinde,

Alzheimer Hastası Kadını Teslime Giden Polis, Evde Eşinin Cesediyle Karşılaştı

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA)- BODRUM'da polis, 79 yaşındaki Alzheimer hastası Leyla Esin Eren'i teslim etmek için gittikleri evinde, 82 yaşındaki emekli Sümerolog olan eşi Mustafa Eren'in cesediyle karşılaştı. Daha önce kalp ameliyatı olduğu öğrenilen yaşlı adamın, kalp krizinden yaşamını yitirdiği üzerinde durulduğu bildirildi.
Dün öğle saatlerinde Torba Kavşağı'nda, Leyla Esin Eren'i kaldırımda, durgun şekilde otururken gören çevredekiler, şüphelenip, durumu polise bildirdi. Polis, kaldırımda oturan Eren'in Alzheimer hastası olduğunu ve evini hatırlamadığını belirledi. Bunun üzerine Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Eren'in adresinin tespit edilebilmesi için çalışma başlatıldı. Muhtarlarla irtibata geçen polis, 2 çocuk annesi Eren'in evinin bulunduğu Torba Kavşağı'na 3 kilometre mesafedeki Yokuşbaşı Mahallesi'nde olduğunu belirledi. Eren, akşam evine götürüldü. Ancak, kapıyı açan olmadı.
Bunun üzerine çilingir yardımıyla içeri giren polis, Eren'in emekli Sümerolog olan eşi Mustafa Eren'i salonda yerde hareketsiz şekilde buldu. Daha önce kalp ameliyatı olduğu öğrenilen yaşlı adamın, yaşamını yitirdiği belirlendi. Kalp krizinden öldüğü sanılan Eren'in cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis, eşi evde ölü bulunan Leyla Esin Eren'i ise Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürdü. Eren, burada müşahade altına alınırken, biri İstanbul diğeri ise Almanya'da olduğu öğrenilen oğullarına durumun bildirildiği öğrenildi.

FOTOĞRAF

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler