YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atlasjet'ten konforlu uçuş uygun fiyat tarifesi: ekonomiplus

Atlasjet, 'ekonomiplus' adıyla başlatılan yeni hizmet paketini basına tanıttı. Yolcularına sağladığı konforu, Bodrum’a düzenlenen uçuşla...

Atlasjet'ten konforlu uçuş uygun fiyat tarifesi: ekonomiplus

Atlasjet, 'ekonomiplus' adıyla başlatılan yeni hizmet paketini basına tanıttı. Yolcularına sağladığı konforu, Bodrum’a düzenlenen uçuşla basın mensuplarına tanıtan Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, ‘yolcusunu en çok seven hava yolu şirketi’ prensibiyle hareket ettiklerini söyledi. Voyage Torba’da düzenlenen basın toplantısında 'ekonomiplus' adıyla başlatılan hizmet paketi hakkında bilgi veren Ersoy, konforlu uçuş deneyimini uygun fiyatlarla buluşturduklarını söyledi.

EKONOMİ CLASS DEĞİL EKONOMİPLUS
60’a yakın uluslararası havayolu ile yaptığı anlaşmalarla dünyanın dört bir yanına uçuş imkanı sağladıklarını vurgulayan Murat Ersoy, “Ekonomi Class kavramını değiştiriyoruz. Yolcularımıza ekonomiplus ayrıcalığı sunuyoruz. 77 santim ferah koltuk aralıklarımız, 14 çeşit içecek, kek, sıcak veya soğuk sandviçlerden oluşan ücretsiz zengin ikramlarımız, iPhone, Blackberry ve iPad uygulamalarımızla kolay ulaşılabilen fiyat avantajlı biletlerimiz, ücretsiz otobüs servislerimiz, yine ücretsiz olarak sunduğumuz online check-in ve koltuk seçme imkanı, 12 saate kadar ücretsiz bilet iptali, 20 kilogram bagaj hakkı, Boeing ve Airbus’lardan oluşan filomuz ile Atlasjet uçuş konforunu uygun fiyatlarla sunuyoruz.” dedi.
Şirketin, Bodrum ve yurt dışı uçuşlarda devam eden Business Class uygulaması nisan ayı itibariyle Dalaman ve Kıbrıs uçuşlarında da hayata geçecek.

TAHRAN’A HER GÜN UÇUŞ, YENİ HATLAR YOLDA
Atatürk Havalimanı’ndan gerçekleştirilecek olan seferler ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Ersoy, “Türk sivil havacılık sektöründe 10. yılımızı kutladığımız bu günlerde farklı destinasyonlarla uçuş noktalarımızı artırıyoruz. Bilindiği üzere İstanbul'dan Tahran'a tarifeli uçuş yapmaya başlayan ilk Türk özel havayolu şirketi olmanın heyecanını yaşadık. Haftada 4 sefer olan Tahran uçuşlarımızı Mart ayından itibaren her güne çıkaracağız. Ayrıca mevcut destinasyonlarımızın dışında hatlarımıza yeni uçuş noktaları ekleyeceğiz” dedi.

İPAD UYGULAMASI BAŞLADI
iPhone ve Blackberry uygulamalarıyla mobil bilet satışları yapmaya başladıklarına da değinen Murat Ersoy, iPad uygulamasını da hayata geçirdiklerini söyledi. iPad uygulamasıyla, Atlasjet’in güncel uçuş tarifelerinin görüntülenebileceğini, uçuşlar ile ilgili iniş - kalkış saatlerine önceden ulaşılabileceğini, ekrana gelen barkodla da bagajsız yolcuların kontuara uğramadan direkt uçağa geçebileceklerine değinen Ersoy “Önceden alınan biletler ve yaptırılan rezervasyonlarla ilgili işlem yapabilme imkanı da sağlayan uygulama sayesinde, havaalanında sırada beklemek tarih oluyor. Jetmil puan sorgulama ve kazanılan puanlarla bilet alma gibi hizmetleri de sağlayan uygulama, uçuş yapılan bölgedeki hava durumu hakkında kullanıcılarını bilgilendiriyor” şeklinde konuştu.
Atlasjet yolcularının hayatlarına kolaylık ve konforu getirmek için sürekli çalıştıklarını, ihtiyaçlara özel yenilikler sunduklarını anlatan Murat Ersoy, yoğun talep gören iPhone ve Blackberry uygulamaları sonrasında ipad uygulamasını da hayata geçirdikleri için mutlu olduklarını vurguladı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler