YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bodrum'da 23 Nisan Törenle Kutlandı

- MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Bodrum Belediye Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu. Törene,

Bodrum'da 23 Nisan Törenle Kutlandı

- MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Bodrum Belediye Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.
Törene, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin ve CHP'li Bodrum Belediyesi Meclisi üyesi Naciye Tanrıkulu Filiz, sivil toplum kuruluşları ve öğrenciler katıldı. Törende, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, öğrencilerle birlikte anıta çelenk koydu. Ardından iktidar ve muhalefet partisi yöneticileri çelenklerini koydu.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi, törene davet edilmelerine rağmen isimleri okunmadan diğer derneklerle birlikte çelenk koymalarının istenmesine tepki gösterdi. Gaziler, çelenklerini daha sonra alternatif törenle bıraktı.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi ise davet edilmelerine rağmen isimlerin anons edilmeden , Ata'nın anıtına çelenklerini sunmalarının istenmesine tepki gösterdi. Bunun üzerine gaziler, kendi çelenklerinin resmi törenin ardından alternatif törenle anıta çelenk koydu.
Resmi tören, saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Bodrum'da 23 Nisan Törenle KutlandıBodrum'da 23 Nisan Törenle KutlandıBodrum'da 23 Nisan Törenle Kutlandı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler