YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çocuğunun Kaybolduğunu Beş Saat Sonra Fark Etti

Muğla’nın Ortaca ilçesinde gece geç saatlerde sokakta tek başına dolaşan 3 yaşındaki çocuğun, 5 saat...

Çocuğunun Kaybolduğunu Beş Saat Sonra Fark Etti

Muğla’nın Ortaca ilçesinde gece geç saatlerde sokakta tek başına dolaşan 3 yaşındaki çocuğun, 5 saat önce annesinin yanından ayrıldığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre; annesi Doli Surmaize ile birlikte Ortaca’daki anneannesinin yanına gelen Georgi (3) isimli erkek çocuğu gece geç saatlerde sokakta tek başına yürürken gören vatandaşlar durumu belediyeye haber verdi. Ortaca Belediyesi’nden kayıp bir çocuğun bulunduğu ilanı verildi.4 saat boyunca kaybolan çocuğa bir sahip çıkmayınca Ortaca Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çocuğu araçlarına alarak sokak sokak gezdirdi. Her mahalle ve sokakta vatandaşlara çocuğu tanıyıp tanımadığı soruldu. Bu arada belediyeden kayıp bir çocuğun bulunduğu ve çocuk sahibinin emniyete gelmesi anonsu verilmeye devam edildi.

Geçen 5 saatlik sürenin ardından çocuğun yanında olmadığını fark eden anne Doli Surmaize, kayıp başvurusu için geldiği karakolda polis ve belediye ekiplerinin saatlerdir kendisine ulaşmaya çalıştığını öğrendi. Çocuğuna kavuşmanın sevincini yaşayan anne, çocuğunu teslim aldı.

Ortaca’da evli olan annesini ziyarete geldiği ifade eden anne Doli Surmaize, “Annemin evi ile bizim kaldığımız ev arasında bir yol var. Oğlum annemde diye merak etmedim. Sonrasında orada olmadığını öğrenince aramaya başladık ve emniyete geldik. Çok korktum. Burada görünce de sevindim. Çocuğumu bulup ta getirenden ve ilgilenen emniyet yetkililerinde Allah razı olsun” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler