YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eski Okul Binasında Yangın

Cihan KAYA / ORTACA (Muğla), (DHA)- MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde atıl durumdaki tek katlı bir ilköğretim okulu binasında, yangın çıktı.

Cihan KAYA / ORTACA (Muğla), (DHA)- MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde atıl durumdaki tek katlı bir ilköğretim okulu binasında, yangın çıktı. İtfaiyenin çalışmasıyla söndürülen yangın, maddi hasarda yol açtı. Ortaca'nın kırsal Akıncı Mahallesi'ndeki kullanılmayan bir okul binasında, bugün saat 12.00'de, rüzgarlı havada elektrik tellerinin sürtünmesiyle çıkan kıvılcımın neden olduğu sanılan yangın başladı. Okuldan yükselen alevleri fark eden vatandaşlar, itfaiyeyi aradı. İtfaiyenin çalışmasıyla yangın söndürüldü. Ancak binada maddi hasar oluştu. Jandarma, yangınla ilgili soruşturma başlattı. Akıncı Mahallesi Muhtarı Şefik Gökçen, "Okulumuz kapandı ve yıllardır atıl durumda bekliyor. Birçok kez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bakım yapılsın diye müracaatta bulundum ama ilgilenen olmadı. Okul binasının etrafını çalılık sardı. Binanın içi de dışı gibi perişan halde. Biz çok bir şey istemiyoruz. Milli Eğitim el atsa, bina kurs ve farklı hizmetlerde kullanılabilir. Ama her nedense uğraşan yok, mahallemize de teslim edilmiyor" dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler