YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fethiye Halk Eğitim Merkezi yeni dönem kursları başladı

Fethiye Halk Eğitim Merkezi(HEM) 2011-2012 eğitim öğretim dönemine, ilk etapta açılan 15 kurs ve 302...

Fethiye Halk Eğitim Merkezi yeni dönem kursları başladı

Fethiye Halk Eğitim Merkezi(HEM) 2011-2012 eğitim öğretim dönemine, ilk etapta açılan 15 kurs ve 302 kursiyerle başladı.
Fethiye HEM Müdürü Osman Koftu, yılda 9 bin kursiyer yetiştirerek Muğla’nın en başarılı ilçesi olduklarını söyledi. Bu yıl ilk etapta 15 kursla eğitim öğretim yılına başladıklarını söyleyen Koftu, talep olması durumunda 30 yeni kursun daha açabileceğini duyurdu. Gerekli sayının oluşturulması halinde istenilen branşta kurs açabilecek yapıya sahip olduklarını söyleyen Koftu, kurslara katılmak isteyen kursiyerlerin Fethiye Halk Eğitim merkezi’ne başvurmaları gerektiğini belirtti. Yeni kursların açılabilmesi için en az 12 kursiyere ihtiyaç olduğunu dile getiren Koftu, önümüzdeki günlerde Ales ve Kamu Personeli Dil Sınavı hazırlık kurslarının açılacağını ifade etti.
Fethiye’de açılan kurslar arasında en fazla ilgiyi el işi kurslarının aldığını kaydeden Koftu, bunu sırasıyla 3-6 yaş çocuk etkinlikleri, aşçı çırağı, İngilizce ve bilgisayar kurslarının takip ettiğini açıkladı. Koftu, "Fethiye’de şuan 302 kursiyerimiz 15 ayrı kursta eğitim öğretim görmeye başladı. İlk etapta makine nakışı, takı,pike dikimi, kadın üst giysileri dikimi, ahşap süsleme, el işlemeciliği, aile eğitim programı, İngilizce, aşçı çırağı, 3-6 yaş çocuk etkinlikleri ve bilgisayar işletmenliği kurslarımız açılmıştır. Açılan bu kurslarımızdan pike dikimi kurs sayısı 3, aşçı çırağı kurs sayısı ise 2 olarak gerçekleşmiştir. Bu veya benzeri kurslara katılmak isteyen halkımızı Fethiye HEM’e bekliyoruz." dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler