YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fethiyespor Kalesi Eser Altın'a Emanet

Ergün TOS / FETHİYE, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Ligi ekiplerinden Fethiyespor, 37 yaşındaki tecrübeli kaleci Eser Altın'la anlaştı. Eser, kulüp binasında düzenlenen

Fethiyespor Kalesi Eser Altın'a Emanet

Ergün TOS / FETHİYE, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Ligi ekiplerinden Fethiyespor, 37 yaşındaki tecrübeli kaleci Eser Altın'la anlaştı.
Eser, kulüp binasında düzenlenen törenle 2 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. Futbola İzmirspor'da başlayan Dardanelspor, İstanbulspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Mersin İdmanyurdu, Boluspor, Medipol Başakşehir ve Giresunspor formaları giyen tecrübeli kaleci, Fethiyespor'a başarılı olmak için geldiğini söyledi.
Transferinde emeği geçenlere teşekkür eden Eser, "Çok güzel bir ortamla karşılaştım. Fethiyespor formasını onurla, gururla taşıyacağım. Amacımız başarılı bir sezon geçirmek. En az gol yiyerek takıma katkıda bulunmak istiyorum" dedi.

Fethiyespor Kalesi Eser Altın'a EmanetFethiyespor Kalesi Eser Altın'a Emanet

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler