YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hırsızların yeni yöntemi yumurta

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde, son bir hafta içinde pencere ve balkonlarına yumurta atılan 10 evden hırsızlık yapıldı.

Hırsızların yeni yöntemi yumurta

Orhaniye Mahallesi’nde, son bir hafta içinde kapısı zorlanarak girilen 10 evden para, ziynet eşyası ve çok sayıda elektronik eşya çalındı. Hırsızlık yapılan evlerdeki ortak özelliğin ise pencere veya balkon camlarına yumurta atılması olduğu polisin dikkatini çekti.

Hırsızların önce evlerin balkon ve pencerelerine yumurta attıkları, ertesi gün lekenin temizlenmediğini görünce girip, değerli ne varsa çaldıkları belirlendi. Polis, yumurtalı hırsızların yakalanması için bölgede çalışma başlattı. Hırsızların bu yöntemi polisleri bile şaşırttı.

Mağdurlardan Binnur Demirkan, mahallerinde güvenlik önlemlerinin artırılmasını istedi. Demirkan, "Akyaka Beldesi’ne gitmiştik, döndüğümüzde evimize hırsız girmişti. Balkonda ve camlarda yumurta lekeleri vardı. Ne olduğunu önce anlayamamıştık. Ancak bunun hırsızlıkla alakalı olcağını hiç düşünmemiştik" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler