YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İngiliz gençlere feci dayak

Muğla’nın Fethiye İlçesi Ölüdeniz Beldesi’ndeki bir barda, iki İngiliz genç kıza dans etme teklifinde bulunan ve olumsuz yanıt...

İngiliz gençlere feci dayak

Muğla’nın Fethiye İlçesi Ölüdeniz Beldesi’ndeki bir barda, iki İngiliz genç kıza dans etme teklifinde bulunan ve olumsuz yanıt alınca ısrar eden üç İngiliz genç, bar çalışanları tarafından öldüresiye dövüldü. Dayak yiyen gençler, jandarma karakoluna götürüldü.

Olay, Fethiye İlçesi Ölüdeniz Beldesi Ovacık Caddesi’ndeki bir barda saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Eğlenmek için bara giden üç İngiliz, iddiaya göre iki İngiliz genç kıza dans etme teklifinde bulundu. Genç kızlar teklifi reddedince, üç İngiliz ısrar etmeye başladı. İki kızın rahatsız olduğunu fark eden bar çalışanları, üç genci dışarıya çıkartmak istedi. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşdü. Bar çalışanları, üç İngiliz’i öldüresiye dövdü. Kavga mekanın dışına da taştı. Yerde tekmelenen İngiliz gençler, olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bu arada, ifadelerinin alınması için jandarma karakoluna davet edilen iki genç kız, gitmek istemeyince jandarma tarafından zorla götürüldü. Çevredekiler, kızlara sert bir şekilde davranıldığını öne sürüp, tepki gösterdi. Taraflar birbirlerinden şikayetçi olurken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler