YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşyerinden Hırsızlık Yapan 3 Şüpheli Tutuklandı

Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS Armutalan Mahallesi Kervansaray Kavşağı'nda 22 Kasım Salı gecesi bir işyerine üç kişi PVC kapı ve pencereleri tornavida ile

İşyerinden Hırsızlık Yapan 3 Şüpheli Tutuklandı

Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS Armutalan Mahallesi Kervansaray Kavşağı'nda 22 Kasım Salı gecesi bir işyerine üç kişi PVC kapı ve pencereleri tornavida ile açarak içeri girdi. Yazar kasa içinde bulunan bozuk para ile masa üzerindeki oyuncak ve süs eşyalarını çalarak geldikleri yoldan çıkarak kayıplara karıştı. İşyeri yetkililerinin şikayeti üzerine güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan polis, hırsızlığı yapanların M.K., G.O.Ç. ve T.E. olduğunu belirledi. Bir hafta süren takip ve araştırma sonucunda şüphelilerin Beldibi Mahallesi'nde ormanlık alanda çaldıkları ileri sürülen dört kişilik çadır da kaldıkları tespit edildi. Ormanlık alanda şafak vakti baskın düzenleyen polis, çadırda uyuyan şüphelileri yakaladı.
Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen üç zanlının hırsızlık suçundan yattığı cezaevinden hırsızlığı yaptıkları gün denetimli serbestlik uygulanıp şartlı olarak tahliye edildikleri öğrenildi. M.K.'nın hırsızlıktan yaşının 4 katı 73 tane, T.E.'nin uyuşturucu satmak ve hırsızlıktan yaşının iki katı 33 tane ve G.O.Ç.'nin hırsızlıktan 11 tane kaydı bulunduğu tespit edildi. Polis, üç zanlıya hırsızlığı gerçekleştirdikleri iş yerinin güvenlik kamera kayıtlarını izletmesine rağmen, zanlılar suçlamaları kabul etmedi.
"BİRAZ DİNLENİP GELECEĞİZ SEN DÜŞÜN" TEHDİTİ
Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından "Denetimli serbestlik şartını ihlal ve nitelikli hırsızlık " suçlarından tutuklandı. Muğla E Tipi Kapalı Cezaevine götürülen üç zanlı, görüntü almaya çalışan basın mensuplarını "Biraz dinlenip geleceğiz sen düşün" diyerek tehdit etti. İş yerinden çalınan bozuk para, süs eşyaları ve oyuncaklar sahibine teslim edildi.

İşyerinden Hırsızlık Yapan 3 Şüpheli Tutuklandıİşyerinden Hırsızlık Yapan 3 Şüpheli Tutuklandı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler