YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Köyceğiz Belediye Başkanı Yaz Programı Hakkında Bilgi Verdi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bulunan Yabancılar Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıda gazeteciler ile bir araya gelen...

Köyceğiz Belediye Başkanı Yaz Programı Hakkında Bilgi Verdi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bulunan Yabancılar Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıda gazeteciler ile bir araya gelen Köyceğiz Belediye Başkanı Salh Erbay, yaz etkinlikleri hakkında bilgi verip sezonun dolu dolu geçeceğini söyledi.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Yabancılar Dayanışma Derneği tarafından Köyceğiz Belediyesi Delta Tesislerinde düzenlenen kahvaltılı basın toplnatısına Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay ve Dernek Başkanı Halil Karanfiloğlu’nun yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Kahvaltıda ilk sözü alan Yabancılar Dayanışma Derneği Başkanı Halil Karanfiloğlu, dernek çalışmaları ve amaçları hakkınd akatılıımcılara bilgiler verdi.

Daha sonra söz alan Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay ise geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ‘Sokak Şenlikleri’nin çok başarılı geçtiğini dile getirerek bu tür etkinlikleirn sezon boyunca devam edeceğini kaydetti.

Sokak şenliklerinin Köyceğiz’e 4 gün boyunca büyük bir canlılık kazandırdığını ifade eden Başkan Erbay, “İleriki günlerde 3 Temmuz’dan başlayan ve bir hafta sürecek olan briç turnuvamız var. Turnuvaya yaklaşık 500 kişi katılacak. Ondan sonraki hafta ise Plaj Hentbolu başlayacak. Bir hafta sürecek olan bu etkinliğimizde 40 üniversite katılacak. Toplamda 600 sporcu ve bunlarla beraber bir çok insan ilçemize gelecek. Ağustos ayında da bu yıl ilk defa olacak olan motor şenlikleri ve akabinde sinema günleri yapılacak. Bu etkinliklere de çok sayıda insan ilçemize gelerek ekonomik katkıda bulunacaklar. Yaz boyunca etkinliklerimiz devam edecek bu etkinlikler sayesinde hem esnafımız kazanacak hem de Köyceğiz” şeklinde konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler