YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtoğlu'nun Ailesi, Cenazeyi Almak Için Tekrar İstanköy'de (2)

CENAZE, LİMANDA GÖZYAŞLARI İLE KARŞILANDI Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası'nda yaşamını yitiren 39 yaşındaki Sinan Kurtoğlu'nun babası Ali Kurtoğlu, annesi Simin Kurtoğlu,

Kurtoğlu'nun Ailesi, Cenazeyi Almak Için Tekrar İstanköy'de (2)

CENAZE, LİMANDA GÖZYAŞLARI İLE KARŞILANDI
Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası'nda yaşamını yitiren 39 yaşındaki Sinan Kurtoğlu'nun babası Ali Kurtoğlu, annesi Simin Kurtoğlu, kardeşi Canan Dereli ve eniştesi Ziya Dereli, cenazeyi alıp, 'Hızır Reis' feribotuyla saat 14.20'de Bodrum Limanı'na geldi. Limanda Kurtoğlu'nun akrabaları ve arkadaşlarının yer aldığı 20 kişi, cenazeyi gözyaşları içinde karşıladı.
Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz da karşılayanlar arasında yer aldı. Yılmaz, aileye başsağlığı dileğinde bulundu. Feribottan cenazeyi kızkardeşi, babası, eniştesi ile arkadaşları yüklenerek çıkardı. Cenaze, Bodrum Belediyesi cenaze arasına yerleştirildi ardından aile cenaze ile birlikte İzmir'e doğru yola çıktı.
ÇİPRAS'TAN TAZİYE MESAJI
Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, depremde Kos Adası'nda yaşamını yitiren Türk vatandaşı Sinan Kurtoğlu'nun ailesine Twitter hesabı üzerinden taziye mesajı yayınladı. Yunanistan'da yayın yapan "www.in.gr" internet sitesinin haberine göre Çipras, mesajında, "Beklenmedik bir şekilde Kos depreminde yaşamını yitiren Sinan Kurtoğlu'nun ailesine sabırlar ve başsağlığı diliyorum. Böyle felaketlerde iki ülkenin birbirine uzatacağı yardım ve dostluk elinin çok önemli olduğuna inanıyorum. Acılarımızı sevinçlerimizi birlikte paylaşıyoruz. Kurtoğlu ailesinin acısına yürekten katılıyorum" dediği belirtildi.
Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)

Kurtoğlu'nun Ailesi, Cenazeyi Almak Için Tekrar İstanköy'de (2)Kurtoğlu'nun Ailesi, Cenazeyi Almak Için Tekrar İstanköy'de (2)Kurtoğlu'nun Ailesi, Cenazeyi Almak Için Tekrar İstanköy'de (2)

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler