YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Makine Mühendisinin Sır Ölümü

Bodrum ilçesinde yaşayan makine mühendisi Recep Yaşar Çolak, çalıştığı atölyede ölü bulundu.Olay, Yeniköy Mahallesi Turgutreis...

Bodrum ilçesinde yaşayan makine mühendisi Recep Yaşar Çolak, çalıştığı atölyede ölü bulundu.

Olay, Yeniköy Mahallesi Turgutreis Caddesi yokuş sokakta bulunan klima tamir atölyesinde meydana geldi. Eşinden iki gün boyunca haber alamayan ve Samsun’da yaşayan Gönül Çolak (40), eşinin yakın arkadaşı Oktay Şenses’e haber verdi. Haberin üzerine arkadaşının çalıştığı atölyeye giden Hakan Şenses, Çolak’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Şenses, olay yerine polis ve sağlık ekiplerini çağırdı. Sağlık ekipleri Recep Yaşar Çolak’ın (50) öldüğünü belirledi. Olay yeri ekipleri, iki çocuk babası Çolak’ın atölyesinin çevresinde ve ölü bulunduğu banyoda araştırma yaptı. Savcının gelmesi ile birlikte yapılan incelemenin ardından Çolak’ın cesedi Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Samsunlu Çolak’ın ailesinin memleketlerinde yaşadığı ve yaz sezonlarında Bodrum’da klima işi yaptığı öğrenildi.

Çolak’ı bulan arkadaşı Şenses, Pazar gününden sonra Recep Yaşar Çolak’tan haber alamadıklarını belirterek şöyle konuştu: “Ailesi beni aradı, iki gündür telefonlara bakmıyormuş. Atölyenin bir anahtarı bende vardı. Baktım arabası kapının önünde merak ettim ve içeri girdim. Recep’i banyoda ölü buldum. Sağlık ekiplerine ve 155 polis imdatı arayıp bilgi verdim. Sağlık ekipleri geldi ve Çolak’ın ölü olduğunu söyledi. Ailesi Samsun’da yaşıyor. Kendisi yaz aylarında Bodrum’a gelerek klima tamiratları yapıyordu.”

Otopsi sonrasında Çolak’ın ölüm nedeninin ortaya çıkacağı ve cenazenin Samsun’a gönderileceği öğrenildi. Öte yandan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler