YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Marmaris'te Buruk Anneler Günü Ziyareti

- MUĞLA'nın Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan polis memuru Nedip Cengiz Eker'in annesi Güzel Eker'i Anneler Günü

- MUĞLA'nın Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan polis memuru Nedip Cengiz Eker'in annesi Güzel Eker'i Anneler Günü nedeniyle ziyaret etti. Kaymakam Yüksel, "O bizler, vatan ve bayrak için şahadete ulaştı, ruhu şad olsun" dedi.

Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, eşi Hülya Yüksel, Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, eşi Selma Sarıkaya, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele yapılan saldırıda şehit edilen polis memuru Nedip Cengiz Eker'in annesi Güzel Eker'i Anneler Günü nedeniyle evinde ziyaret etti. Kapıyı açan anne Güzel Eker, karşısında Marmaris protokolünü görünce sarılarak gözyaşı döktü.

İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya'nın öğretmen eşi Selma Sarıkaya, Eker'in Anneler Günü'nü kutlayarak gözyaşları içinde çiçek hediye etti. Devletin her zaman yanlarında olduğunu belirten Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, "Bu anlamlı günde sizleri yalnız bırakmak istemedik. Nedip Cengiz kardeşim çok özel ve değerli bir görev adamı idi. O bizler için, vatan için ve bayrak için şahadete ulaştı. Kardeşimin ruhu şad olsun" diye konuştu.

Evin her odasına şehit oğlu Nedip Cengiz Eker'in fotoğraflarını koyan anne Güzel Eker, ziyarete gelen ilçe protokolüne teşekkür etti. Baba Nihat Eker'in ise umrede olduğu belirtildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler