YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Marmaris'te Göçmen Kaçakçılığı Zanlısı 11 Kişi Adliyede

Doğuş Esat BERME/ MARMARİS Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muğla ve ilçelerinden kanunsuz

Marmaris'te Göçmen Kaçakçılığı Zanlısı 11 Kişi Adliyede

Doğuş Esat BERME/ MARMARİS Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muğla ve ilçelerinden kanunsuz yollarla Yunan adalarına geçiş faaliyetlerini organize ettiği öne sürülen bir şebekeyi takibe aldı. Yapılan istihbarati çalışmalar sonucunda İ.T., M.F. ve S.İ.'nin, kaçakları Fethiye ile Bodrum arasındaki koylardan teknelerle Yunan adalarına kaçırmak için hazırlık içinde olduğu belirlendi.
Şebekenin, kaçak geçişleri Kalkan, Göcek, Dalyan, Hisarönü, Datça, Turgutreis, Güllük ve Didim koylarından yaptığını tespit eden ekipler, dün sabah Bodrum, Fethiye, Dalaman ve Ortaca ilçeleriyle Antalya'da eşzamanlı operasyon düzenledi. Baskınlarda T.Y., Y.Y., A.A.K., H.G., M.F., M.K., S. İ., E.Ü., E.K., S.K. ve İ.T. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından 11 zanlı, bugün Marmaris Adliyesi'ne sevk edildi.
Operasyonlarda yasa dışı yollarla yurtdışına çıkarılmak istenen 37 kaçağın da yakalandığı, göçmen kaçakçılığında kullanılan üç teknenin de ele geçirildiği belirtildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler