YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Marmaris'te 'hayır'lı Uçurtma Şenliği

Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA) - MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, CHP'lilerin düzenlediği 'Geleceğimiz için Hayır' adlı uçurtma şenliğinde, çocuklar ile evebeynleri

Marmaris'te 'hayır'lı Uçurtma Şenliği

Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA) - MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, CHP'lilerin düzenlediği 'Geleceğimiz için Hayır' adlı uçurtma şenliğinde, çocuklar ile evebeynleri doyasıya eğlendi.
CHP Marmaris İlçe Başkanlığı bugün, Atatürk Caddesi'nde bulunan Saman İskelesi'nde 'Geleceğimiz için Hayır' adlı uçurtma şenliği düzenledi. Marmaris Belediye Başkanı CHP'li Ali Acar, Belediye Başkan yardımcıları Dursun Kaplan, Halil Gökovalı ve İsmet Kamil Öner, CHP İlçe Başkanı Acar Ünlü, vatandaşlar ile yerleşik yaşayan yabancı uyruklu aileler, çocuklarıyla birlikte etkinliğe katıldı.
Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve CHP İlçe Başkanı Acar Ünlü, üzerinde 'Hayır' yazılı 550 uçurtma dağıttı. Palyaçolar, çocukların yüzünü boyadı; kurşun kalem ve silgi hediye etti. CHP İlçe Başkanı Ünlü, çocuklara çikolata dağıttı. Anne ve babalara su ile meşrubat ikram edildi. Hazırlıkların ardından CHP'liler ve vatandaşlar çocuklarıyla birlikte uçurtmalarını uçurdu. 'Hayır' yazılı ve Türk bayraklı uçurtmalar gökyüzünde renkli görüntüler oluşturdu.
CHP İlçe Başkanı Acar Ünlü, "Yazın başlangıcında geleneksel olarak düzenlediğimiz uçurtma şenliğini bu yıl da gerçekleştirdik. Cumhuriyet'in Kalesi Marmaris'te vatandaşlarımızdan gelen istek üzerine bu yıl 'Hayır' yazılı uçurtmalar yaptırdık. Etkinliğimize destek veren herkese teşekkür ederim" dedi.

Marmaris'te 'hayır'lı Uçurtma ŞenliğiMarmaris'te 'hayır'lı Uçurtma ŞenliğiMarmaris'te 'hayır'lı Uçurtma Şenliği

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler