YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Marmaris'te Sahiller Doldu

- MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde sıcaktan bunalan yerli ve yabancı tatilciler sahillere akın etti, renkli görüntüler oluştu. Marmaris ilçe merkezinde, gölgede 36 derecenin üzerine

Marmaris'te Sahiller Doldu

- MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde sıcaktan bunalan yerli ve yabancı tatilciler sahillere akın etti, renkli görüntüler oluştu.
Marmaris ilçe merkezinde, gölgede 36 derecenin üzerine çıkan sıcak hava nemle birleşince bunalttı. Deniz suyu sıcaklığının 19 derece ölçüldüğü Marmaris'te sahiller doldu. Turistik İçmeler Mahallesi'ne kadar uzanan 11 kilometrelik sahil boyunda, plajlar renkli görüntülere sahne oldu. Sıcaktan bunalan turistlerin bazıları sandalye ile şezlonglarını denize taşıdı, kimileri şemsiye altında dinlenmeyi tercih etti. Heyecan yaşamak isteyen turistler jet-ski, banana gibi su sporları yaptı. Aileler, çocuklarıyla gün boyu denizde oyunlar oynadı. Otel havuzları ve su parkları da plajları aratmayan görüntüler oluştu.
Üniversite öğrencisi Rus Yekaterine Virov, "Marmaris'e ilk defa geldim ve hayran kaldım. Marmaris çok güzel" dedi. Ukraynalı sekreter Anya Iyubov, "Seni seviyorum Marmaris. Marmaris çok güzel" diye konuştu.

Marmaris'te Sahiller DolduMarmaris'te Sahiller DolduMarmaris'te Sahiller Doldu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler