YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Marmaris'te Termometreler Çıldırdı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredince turistler kendilerini plajlara attı. Marmaris'te...

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredince turistler kendilerini plajlara attı. Marmaris'te daha önce 30 derece ölçülen hava sıcaklığı, bugün öğle saatlerinde 38 dereceyi gösterdi.

Cumhuriyet Bulvarı üzerindeki termometreler sıcaklığı 38 derece olarak gösterirken, yoldan geçen vatandaşlar termometreden gözünü alamıyor. Çoğunluğu İngiliz olan turistler sahil ve havuz kenarlarında tatilin tadını çıkardı. Bazı turistler ise denize köpekleriyle beraber girdi.

Marmaris Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü yetkilileri, önümüzdeki üç gün için hava sıcaklığında bir değişiklik yaşanmayacağını açıklarken, nem oranının yüzde 80, gece sıcaklığının da 24-26 derece dolayında seyredeceğini açıkladılar.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler