YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milas'ta 17 Işçi Hastaneye Kaldırıldı

Oktay ÇAYIRLI/ MİLAS Milas'taki bir balık temizleme firmasında görev yapan 17 kişi, bugün saat 08.30 sıralarında baş dönmesi ve genel

Milas'ta 17 Işçi Hastaneye Kaldırıldı

Oktay ÇAYIRLI/ MİLAS Milas'taki bir balık temizleme firmasında görev yapan 17 kişi, bugün saat 08.30 sıralarında baş dönmesi ve genel durum bozukluğu şikayetleriyle 75'inci Yıl Milas Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne başvurdu. İlk müdahaleleri yapılan çalışanların genel durumu hakkında bilgi veren 75'inci Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Tarık Çubukçuoğlu, "Gerekli tahliller yapıldı. Şu anda durumu ağır olan hastamız yok. Hastalarımızın çalıştıkları ortamda yapılan bir dezenfekte çalışmasının ardından şikayetlerinin oluştuğunu tespit ettik. Toplum Sağlığı Merkezi Müdürlüğü personelleri de işyerinde inceleme yapacak" dedi.
Firmanın çalışma şartlarının düzenli olmadığını öne süren bazı işçilerin yakınları, "Vardiya saatleri belirsiz. İzin ve tatil günleri belirsiz. Çalışma sırasında yapılan bir ilaçlama nedeniyle zehirlenme yaşanmış" diye konuştu.
AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten de hastaneye gelerek işçilere geçmiş olsun dileğinde bulundu. Firma yetkilileriyle de görüşerek çalışma alanlarında daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunduğunu söyleyen Kökten "Bu 17 kişi yaşamını yitirebilirdi" dedi.

FOTOĞRAF

Milas'ta 17 Işçi Hastaneye Kaldırıldı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler