YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milas’ta atatürk büstüne çirkin saldırı

Milas ilçesi Hayıtlı Mahallesinde bulunan Milas Merkez Ortaokulu’nun bahçesindeki Atatürk Büstü’ne kimliği belirsiz kişi yada kişilerce çirkin saldırı gerçekleştirildi.

Milas’ta atatürk büstüne çirkin saldırı

Milas ilçesi Hayıtlı Mahallesinde bulunan Milas Merkez Ortaokulu’nun bahçesindeki Atatürk Büstü’ne kimliği belirsiz kişi yada kişilerce çirkin saldırı gerçekleştirildi.

Muğla ili, Milas ilçesinde Milas Merkez Ortaokulunun bahçesinde bulunan Atatürk büstüne yönelik çirkin bir saldırı gerçekleştirildi.

Sabah saatlerinde okula gelen görevliler, okul bahçesindeki Atatürk büstüne yapılan çirkin saldırı ile karşılaştılar.

Olayı emniyet güçlerine bildiren yetkililer, emniyet güçlerinin olay yerine gelmesini beklediler.

Milas Merkez Ortaokulunun bahçesinde bulunan Atatürk büstüne kişi yada kişiler tarafından çamur sürülmesi ve tahrip edilmeye çalışması üzerine, harekete geçen Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Okulun güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesinin ardından saldırıyı yapan kişi yada kişilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Atatürk büstüne yapılan saldırıyı kınayan vatandaşlar, ‘Bu olay ilçemizde güvenlik tedbirlerinin ne kadar zayıf olduğunu gösteren en iyi örnektir. Milas’ın göbeğinde meydana gelen bu olay okullarımızın ve çocuklarımızın ne kadar güvensiz olduğunu göstermiştir.

Okullarda bu tür olayların yaşanmaması için okul yöneticileri tarafından, öğrencilerin ve okul binalarının korunması için, güvenlik tedbirlerini almaları gerekmektedir. Ayrıca bir emniyet mensubunun basın mensubuna karşı göstermiş olduğu tepkiyi de kınıyoruz. Milas ilçesinde bir çok çocuk tiner bağımlısı haline gelmiş durumdadır. Hiçbir yetkili bu konuda neden bir çalışma yapmaz. Acaba saatler geri alındı onun için mi?. Bu konuda çalışma yapması gereken kurumlar kış uykusuna mı yattılar” dediler.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, Atatürk büstüne yapılan saldırı sonucu, Atatürk büstü ve okul bahçesi görevlilerce temizlendi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler