YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milas’ta cinayet

Yaşlı adam ve bakıcısı silahla öldürülmüş olarak bulundu.

Muğla ili, Milas ilçesinde bir evde iki kişi ölü bulundu.

Muğla ili, Milas ilçesi Burgaz mahallesi Ömür Sokak’ta Hüseyin Sarı ve Dürdane Köse adlı vatandaşlar silahla vurulmuş halde ölü bulundular.

Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde meydana gelen olayda 78 yaşındaki Hüseyin Sarı ve ona bakıcılık yaptığı belirlenen Dürdane KÖSE ,evde silahla öldürülmüş olarak bulundular.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından, Sarı ve Köse’nin cenazeleri 75.Yıl Milas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ölen kişilerin kesin ölüm sebeplerinin belirlenmesi için cenazelerin İzmir Adli Tıp Kuruma gönderileceği belirtilirken, polis ekipleri, katil ya da katillerin yakalanması için çok yönlü araştırması devam ediyor.

Hüseyin Sarı'nın komşusu Celal Yavaş, ''Hüseyin Beni saat 10.20 geçe aradı ve yetiş ben öldüm dedi. Eve geldiğimde Hüseyin'i ve bakıcısını ölü vaziyette buldum ve polise haber verdim'' dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler