YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milas’ta düğün dönüşü feci kaza 1 ölü, 3 yaralı

Muğla ili, Milas ilçesi, Güllük mahallesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı.

Muğla ili, Milas ilçesi, Güllük mahallesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı.

İlhan Karadağ yönetimindeki 48 LB 266 plakalı araç henüz bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak, yol kenarında bulunan levhaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan Karadağ ailesinde İlhan Karadağ (42) , Tuğçe Karadağ (10) ve Özge Karadağ (8) araçtan fırlayarak tarlaya uçtular. Araçta bulunan Aygün Karadağ (35) ise kendi imkanları ve çevreden yetişen vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı.

Kazanın ardından olay yerine gelen ilk ambulansla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine kaldırılan İlhan Karadağ, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Kazada yaralanan diğer yaralılar ise olay yerine gelen ambulanslar 75.Yıl Milas Devlet Hastanesine ve İzan Özel Sağlık Hastanesine kaldırıldılar. Yaralılara yapılan ilk müdahalerin ardından, anne Aygün Karadağ ve kızı Tuğçe Karadağ’ın hayatı tehlikesinin bulunmadığı, Özge Karadağ’ın ise kollundaki kırıklar nedeniyle Özge de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, kazayı duyan yakınları hastaneye akın etti.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler