YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milas’ta park sorunu çileye dönüştü.

Altyapı çalışmaları nedeniyle Milas ilçesinde büyüyen park sorunu vatandaşları canından bezdirirken, araçlarını park edecek yer bulamayan vatandaşlar kaymakamlık makamından ve belediyeden

Altyapı çalışmaları nedeniyle Milas ilçesinde büyüyen park sorunu vatandaşları canından bezdirirken, araçlarını park edecek yer bulamayan vatandaşlar kaymakamlık makamından ve belediyeden park sorununa bir çare bulmasını istiyorlar.

VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ

Milas ilçesinde ciddi bir otopark sorunu olduğunu belirten vatandaşlar, “Altyapı çalışmaları nedeniyle araçlarımızı park edecek alan bulanıyoruz. Bunun üzerine birde üstelik ekipler bizlere trafik cezası kesiyorlar. Milas ilçesi zaten bir şantiye alanına dönmüş durumdadır. Trafik ekiplerinin bu konuda vatandaşlara esnek davranmaları gerekmektedir. Cezai işlem yapmalarını doğru bulmuyoruz. Şantiyeye dönen Milas’ta araç sahipleri araçlarını nereye park edecekler. Var olan bazı alanlar yeterli olmasa da kapılarına kilit vurulmak suretiyle, vatandaşlara engel çıkarılmaktadır. Hiçbir kamu kurum ve kuruluşu bazı kişilerin tekelinde değildir. Soruna bir an önce çözüm bulunması için kaymakamlık makamına vermiş olduğumuz dilekçeden de bir sonuç alamadık. Bu kadar vatandaşa eziyet çektirmenin hiçbir mantığı yoktur.. Milas’ta ciddi bir otopark sorunu vardır. Otopark alanlarının genişletilmesi için yetkililerin biran önce çözüm bulması gereklidir.” dediler.

HİÇ BİR KAMU BİNASI BAŞKALARININ TEKELİNDE OLMAMALIDIR.

Altyapı çalışmaları nedeniyle trafik sorunu ve otopark sorunun yaşandığı Milas ilçesinde vatandaşların mağdur olmaması için, Kapalıspor Salonu bahçesinin, geçici bir süre otopark olarak kullanılması için 17.09.2014 tarihinde kaymakamlık makamına vermiş oldukları dilekçenin ardından, hala bir sonuç alınmadığını belirten vatandaşlar sözlerine şöyle devam ettiler: “Kaymakamlık makamının gücü bir kapıyı açtırmaya yetmiyor mu? Vatandaş park sorunu yaşarken, bir kamu kurumun bir kişi tarafından keyfince kapısının kapatılması doğru değildir. Sakin bizlere inşaat yapılacağı için kapatıldı diye kendilerini savunmasınlar. 10-12 aydır yapımına başlayan inşaatın bundan sonra da ne zaman başlayacağı belli değildir. Bizler sadece geçici bir çözüm için kapının açılarak park sorununun çözümünü istiyoruz. Bu alanlar bu durumlarda vatandaşların kullanılması için açık olmalıdır. Acaba ilçe trafik komisyonu ve yetkililer bu konuda neden bir çalışma yapmazlar. Acaba yetkiler şöyle bir halkın içine inseler de vatandaşların sorunları dinleyebilseler. Maalesef ne yazık ki yetkililer bu konuda da sınıfta kalmışlardır. ” dediler.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler