YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Motosikletinin Ön Tekerleği Çalındı

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)- BODRUM'da bir otelde çalışan 20 yaşındaki Emre Erdoğan, sabah kalktığında motosikletinin ön tekerleği ve fren sisteminin çalındığını

Motosikletinin Ön Tekerleği Çalındı

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)- BODRUM'da bir otelde çalışan 20 yaşındaki Emre Erdoğan, sabah kalktığında motosikletinin ön tekerleği ve fren sisteminin çalındığını görünce şaşkınlık yaşadı. Polis, hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.
Bodrum'daki bir otelde garsonluk yapan Emre Erdoğan, dün akşam saatlerinde işten döndükten sonra, 48 TP 382 plakalı motosikletini, Cumhuriyet Mahallesi Kale Konut Sitesi C Blok'taki evinin önüne park etti. Erdoğan, sabah uyandığında ise aracın ön tekerleği ve fren sisteminin çalındığını görünce şaşkınlık yaşadı.
Polis hırsızlığı kimin yaptığının belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. Erdoğan, "Bir önceki günde komşumuzun motosikletinin egzozunun çaldılar. Motosikleti çalsalar anlayacağım ama her motosikletten bir parça çalarak motosikleti tamamlayacaklar galiba, böyle hırsızlık görmedim. Suç duyurusunda bulundum. 80-100 TL'lik tekerlek için bunu yapmaya değer mi" dedi.

Motosikletinin Ön Tekerleği ÇalındıMotosikletinin Ön Tekerleği Çalındı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler