YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muğla'da Nisan Ayında Deniz Keyfi

Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesinde 25 dereceyi bulan hava sıcaklığını fırsat bilen vatandaşlar, bahar ayında deniz keyfi yaptı.

Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesinde 25 dereceyi bulan hava sıcaklığını fırsat bilen vatandaşlar, bahar ayında deniz keyfi yaptı.

Hava sıcaklığının 25 derece ölçüldüğü Akyaka'da, tatilciler halk plajında güneşin ve denizin keyfini çıkardı. Gökova Körfezi'nin "Cennet köşesi" olarak tabir edilen ve her mevsim mavi ile yeşilin bir arada görüldüğü Akyaka'da, sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar denize girerken çocuklar ise sahilde kumlarla oynayarak eğlendi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Tolga Çınar, arkadaşlarıyla Akyaka'ya denize girmek için geldiğini belirterek, "Muğla'da bugün çok sıcak bir gün yaşanıyor. Arkadaşlarımla denize girmek için geldim. Su sıcaklığı da çok güzel. Muğla gerçekten Türkiye'nin cennet köşelerinden biri" dedi.

Gökova Körfezi'ne dökülen Kadın Azmağı Deresi'ne düzenlenen tekne turlarına katılan vatandaşlar ise tur boyunca su samurundan deniz kaplumbağasına onlarca hayvan türünü ve farklı bitki türleri görme şansını yakaladı.

Muhabir: Durmuş Genç / Güç Gönel

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler