YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muğla'da seri katil paniği...

Muğla'nın Fethiye İlçesinde 2 ay önce bir kamyoncunun öldürülmesiyle başlayan cinayet dün gece tekrarlanarak seriye dönüştü.

Muğla'da seri katil paniği...

Muğla'nın Fethiye İlçesinde 2 ay önce bir kamyoncunun öldürülmesiyle başlayan cinayet dün gece tekrarlanarak seriye dönüştü.

Dün gece öldürülen 41 yaşındaki ikinci kamyoncu da ayne yerde, aynı saatlerde ve aynı yöntemle öldürüldü.

Fethiye'nin Bayır Köyü yakınlarındaki mola durağında 12 Ağustos tarihinde bir kamyoncunun av tüfeği ile vurularak öldürülmesiyle ilgili failler bulunamadan dün gece de aynı yerde aynı saatte ve yine av tüfeği ile ikinci bir kamyoncu daha öldürüldü. Dün öldürülen kamyoncu Osman Sevinç'in(41) cesedi de tıpkı ilkinde olduğu gibi bölgede mısır satan Abdurrahman Çetinkaya'nın sabah saatlerinde olay yerine gelmesiyle bulundu.

Mısır sattığı yol kenarı tezgahının başına sabah saatlerinde gelen Abdurrahman Çetinkaya, park lambaları yanar halde duran 32 FF 880 kamyonu görünce sürücüsünün uyuduğunu düşünerek yanından geçti ve mısırları pişirmek için ormanlık alanda kozalak toplama başladı.

Kamyondan yaklaşık 30 metre uzaklaşan yaşlı adam yerde yatan birinin olduğunu farkedince yanına gitti. Yerde yatan şahsın kanlar içinde olduğunu gören Çetinkaya, durumu hemen jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri ceset üzerinde yaptıkları incelemede kamyon sürücüsü Osman Sevinç'in(41) gece saatlerinde hayatını kaybettiğini belirlediler. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri de dölgeye gelerek hem park halindeki kamyonda parmak izi çalışması yaptılar hem de çevrede delil aradılar.

Saat 12.00 sıralarında bölgeye ulaşan cumhuriyet savcısı da kamyonundan yaklaşık 30 metre ileride duran Osman Sevinç'in cansız bedeninin bulunduğu bölgede ve kamyon çevresinde inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından, 2 ay sonra aynı katile kurban gittiğinden şüphelenilen Osman Sevinç'in cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Osman Sevinç'in Fethiye'den Isparta'ya tomruk taşıdığı ve dün akşam 21.00 sıralarında telefonla görüştüğü arkadaşlarına öldürüldüğü Bayır Köyü mola yerinde olduğunu ve yola çıkacağını söylediği öğrenildi. Öte yandan acı haberi alarak bölgeye gelen baba Ali Seviç ise sinir krizleri geçirdi. Fenalaşarak yere yığılan babaya yakınları müdahale ettiler. Jandarma ikinci olayın da katilini aramaya başlarken Fethiyeli kamyoncular bir seri katil şüphesi nedeniyle korku yaşamaya başladıklarını anlattılar.

Muğla'da seri katil paniği | www.mynet.com/video

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler