YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öldürüp dere yatağına attı

Muğla'da Hasan Yılmaz D., sosyal paylaşım sitesinde eşine sarkıntılık ettiğini iddia ettiği Mücahit Kozluk'u öldürüp dere yatağına attı.

Öldürüp dere yatağına attı

Mücahit Kozluk'tan, yaklaşık bir hafta önce evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alamayan yakınları, polise kayıp başvurusunda bulundu.

Bir televizyon programında da oğullarının en son Hasan Yılmaz D. (28) ile görüştüğünü iddia eden yakınları, o günden sonra kendisinden bir daha haber alamadıklarını belirtti.

Ailenin verdiği bilgi doğrultusunda soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, Dalaman'da oturan Hasan Yılmaz D'nin, eşi Hüsne D. (28) ile Adana'da oturan annesinin yanına geldiğini belirledi.

Haklarında yakalama kararı çıkartılan zanlı ile eşi Namık Kemal Mahallesi'nde Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz ve Cinayet Büro amirliklerine bağlı ekipler tarafından gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğüne getirilen zanlının, Kozluk'un, eşine bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden sarkıntılıkta bulunduğunu ve kendisinin de bunu gördüğünü söylediği öğrenildi.

Bunun üzerine buluştuğu ve çıkan tartışma sonucunda Kozluk'u bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf eden zanlının, cesedi de Dalaman'da bir göl kenarına attığını söylediği belirtildi.

Bu arada, zanlının ifadesi doğrultusunda Kozluk'a ait cesedin bulunması için çalışma başlatıldığı, Hasan Yılmaz D. yakalandığında üzerinde bulunan bıçağın olayda kullanılan suç aleti olup olmadığının belirlenmeye çalışıldığı bildirildi.

Hasan Yılmaz D. ile Hüsne D'nin Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Dalaman'a gönderilecekleri öğrenildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler