YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otobus yolcularına haciz şoku!

Otobüs içinde yolcuları varken haczedildi. İstanbul'a giden bir yolcu otobüsüne Muğla otogarında haciz konulunca otobüsteki...

Otobus yolcularına haciz şoku!

Otobüs içinde yolcuları varken haczedildi. İstanbul'a giden bir yolcu otobüsüne Muğla otogarında haciz konulunca otobüsteki 54 yolcu otogarda mağdur oldu.

Marmaris ilçesinden İstanbul'a gitmek üzere yola çıkan bir firmanın otobüsü, Muğla otogarında emniyet ekipleri tarafından hacizi bulunduğu gerekçesiyle bağlandı. Otobüste bulunan 54 yolcu ile firma yetkilileri arasında gergin anlar yaşandı.

Yolculardan İlker Özen, Marmaris'ten hareket eden aracın Muğla otogarında hacizli olduğu için bağlandığını söyledi. Yetkililerin kendilerine aracın yürümediğini ve yolcuların aşağıya inmesi gerektiğini söylediğini belirten Özen, "Biz de aracın yürümeme sebebini sorduk. Aracın hacizli olduğunu Muğla otogarından bırakılmadığını öğrendik. Bize bir çözüm yolu sağlamalarını istedik. Fatura kesildiğinden dolayı bize paralarımızı geri vermediler. İlgilenen bir yetkili yok" dedi. Otobüs firması yetkilileri konuyla ilgili açıklama yapmazken mağdur olan yolcuların başka bir otobüsle İstanbul'a gönderileceği öğrenildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler