YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PARA VERMEYEN TEYZESİNİN OTOMOBİLİNİ YAKTI İDDİASI

Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS Olay, bugün saat 00.15 sıralarında, Hatipirimi Mahallesi İnönü Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre teyzesi A.Ç.'nin evine giden Ö.G.,

PARA VERMEYEN TEYZESİNİN OTOMOBİLİNİ YAKTI İDDİASI

Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS Olay, bugün saat 00.15 sıralarında, Hatipirimi Mahallesi İnönü Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre teyzesi A.Ç.'nin evine giden Ö.G., para istedi. Olumsuz yanıt veren teyzesiyle tartışan Ö.G., evden ayrılarak uzaklaştı.
Bir süre sonra geri dönen Ö.G., iddiaya göre, caddede teyzesine ait park halinde duran 48 SN 699 plakalı otomobilin far ile dikiz aynalarını tekmeleyerek kırdıktan sonra, cebinden çıkardığı bez parçasını tutuşturarak aracın altına attı. Kaportanın üzerine tiner dökerek ateşe verdiği ileri sürülen Ö.G., kaçtı.
Alevler içinde kalan otomobili görenlerin ihbarı üzerine yangın, itfaiye ve polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Hurdaya dönen ve sigortası bulunan otomobil çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Görgü tanıklarının verdiği eşkal doğrultusunda çalışma başlatan yunus timleri, kısa bir süre sonra Ö.G.'yi, olay yerinden 300 metre mesafedeki Amfi Tiyatro önünde yakaladı. Gözaltına alınan ve madde bağımlısı olduğu belirtilen Ö.G., Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü.
Emniyete getirilişi sırasında Ö.G., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "sizleri tanıyorum, bulup gerekeni yapacağım" dedi. Sorgusunda suçunu kabul ettiği belirtilen Ö.G., savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Ö.G.'nin 'mala zarar verme' suçundan evraklarının elden adliyeye gönderileceği bildirildi.
Ö.G.'nin bir ay önce de Marmaris Belediyesi Kapalı Pazar Yeri'nde para vermediği için annesini kırık cam parçasıyla kolunda yaraladığı öğrenildi. Aracı kundaklanan A.Ç. ise basın mensuplarına "Benim böyle bir akrabam yok, tanımıyorum" dedi.

PARA VERMEYEN TEYZESİNİN OTOMOBİLİNİ YAKTI İDDİASIPARA VERMEYEN TEYZESİNİN OTOMOBİLİNİ YAKTI İDDİASI

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler