YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Patlama anı saniye saniye görüntülendi

Muğla’nın Bodrum İlçesi Konacık Beldesi’ndeki bir iş merkezinin temeli için dinamitle yapılan patlatma, ortalığı savaş alanına çevirdi.

Patlama anı saniye saniye görüntülendi

Muğla’nın Bodrum İlçesi Konacık Beldesi’ndeki bir iş merkezinin temeli için dinamitle yapılan patlatma, ortalığı savaş alanına çevirdi. Patlamanın etkisiyle çevredeki ev ve işyerleri hasar görürken, 2 kişi yaralandı. Patlama anında yaşananlar cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi.

PATLAMAYA BÖYLE YAKALANDILAR(FOTO GALERİ)

Konacık Beldesi, Kırlar Mevkii’nde yapılacak bir iş merkezinin temeli için dün saat 17.00 sıralarında dinamitle patlatma yapıldı. Patlamanın etkisiyle, etrafa saçılan irili ufaklı taşlar nedeniyle, yaklaşık 70 metre mesafedeki Konacık Sanayi Sitesi’ndeki 20’ye yakın işyeri ve evin camları kırıldı. Çevredeki park halindeki 5 otomobil de zarar gördü. Patlama sırasında yaklaşık 40 kiloluk bir kaya parçası sanayi sitesindeki sahibi olduğu Kardeş Oto Yedek Parça Satış Mağazası’nın üst katında bulunan evinin balkon duvarını yıkıp, evinin salonuna giren Şükrü Hız (38), kırılan camlarla bacaklarından, yeğeni Fatma Hız (5) ise taş parçası çarpması nedeniyle elinden hafif yaralandı. Amca- yeğenin tedavileri yakınlarının haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından yapıldı.

Patlama anı saniye saniye görüntülendi | www.mynet.com/video

KAYA PARÇASI EVİN İÇİNE GİRDİ Patlatma yapılan yerin işyeri ve evine yakın olması nedeniyle cep telefonu ile görüntülediğini belirten Şükrü Hız, "Evde annem ve yakınlarımda olduğu için kalabalıktık. Koca bir kaya parçası evin içine girince neye uğradığımızı şaşırdık. Hepimiz çok korktuk. Yeğenimle hafif yaralı kurtulduk. Ölen veya daha ağır yaralanma olmaması büyük şans" dedi.

SANAYİ SİTESİ ESNAFI MAĞDUR OLDU Sabah sanayi sitesindeki işyerlerine gelen 20 kadar esnaf, camlarının kırık olduğunu görünce neye uğrdağını şaşırdı. Gezer Vinç’in işletmecisi Hüseyin Gezer, "İş merkezi inşaatı yerleşim merkezinin içerisinde olduğu için dinamit ile patlatma yapılmaması konusunda yetkilileri uyardık. Gerekli önlemi aldıklarkını söylediler. Patlatma nedeniyle koca koca taş ve kayalar üzerimize yağıyor. Umarım, bundan sonra Patlatma yapılmasına izin verilmez. Dinamitle patlatma yapılmasının yasaklanması için ille birinin mi ölmesi gerekiyor? Pazar günü olması nedeniyle sanayi sitesindeki bir çok işyerinin kapalı olması büyük şans. Yoksa facia yaşanabilirdi" diyerek, tepkisini dile getirdi.

’ÜZGÜNÜZ PATLAMALAR DEVAM EDECEK’ Patlama yapılan inşaatın şantiye şefi Vural Sezer ise patlatma ile ilgili tüm yasal izinlerin alındığını belirtip, "En büyük tesellimiz can kaybı olmaması. Esnafın ve çevredeki evlerin patlatma nedeniyle ortaya çıkan tüm maddi zararını karşılıyoruz. Ancak inşaatın temelinde ve etrafında çok kaya olduğu için birkaç peatlatma daha yapmak zorundayız" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler