YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sigara İzmaritinden Çıkan Yangın, Bahat Ailesini Sokakta Bıraktı

MUĞLA (İHA) Fethiye’de yol kenarına atılan bir sigara izmariti gariban bir ailenin barakasını...

Sigara İzmaritinden Çıkan Yangın, Bahat Ailesini Sokakta Bıraktı

MUĞLA (İHA) Fethiye’de yol kenarına atılan bir sigara izmariti gariban bir ailenin barakasını ve içindeki eşyalarını itfaiye gelene kadar kül etti.

Fethiye’nin Foça Mahallesi Cevdet Oskar Caddesi üzerinde yol kenarından gelen bir vatandaşın attığı sigara izmariti önce otları tutuştururken, ardından alevler Elif Bahat’a ait barakaya sıçradı. Bahçede sebze ile uğraşmakta olan Elif Bahat, yangını söndürmek için kendi çabalarıyla uğraşırken, komşuları da itfaiyeden yardım istedi. Sokaklardan ve çöp konteynerlarından topladığı şişeleri satarak, yüksek okulda kızını okutmaya çalışan 56 yaşındaki 4 çocuk annesi, baraka içindeki eşyalarını alevlerden kurtarmak için komşuları ile birlikte çaba göstermesine rağmen baraka itfaiye gelene kadar eşyalarla birlikte kül oldu. Hemen her şeyi yanan Elif Bahat, “Bahçedeydim. Köşede otlar yanıyordu. Su bulmaya çalışırken, barakamıza sıçradı. Çığlıklar atarak komşulardan yardım istedim. İtfaiye gelene kadar şişe satarak aldığı eşyalarım yandı. Tek başıma ortada kaldım. Eşim de işsiz. Devletimizden ve hayırseverlerden yardım bekliyorum” dedi.

Komşu Hatice Çakaloğlu ise “Elif’in çığlığı üzerine alevleri söndürmeye koştuk. Ama her şey yandı. Hayırseverler yardım elini uzatırsa çok iyi olur” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler