YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sokakta Bulduğu 2 Bin Doları Polise Teslim Etti

Yaşar ANTER/BODRUM İzmir Aliağa Cezaevi'nde sağlık memuru olarak çalışan 22 yaşındaki Gürkan Bolelli, dört gün önce tatil için Bodrum'a geldi.

Sokakta Bulduğu 2 Bin Doları Polise Teslim Etti

Yaşar ANTER/BODRUM İzmir Aliağa Cezaevi'nde sağlık memuru olarak çalışan 22 yaşındaki Gürkan Bolelli, dört gün önce tatil için Bodrum'a geldi. Cafer Paşa Caddesi'nde geçen salı akşam saatlerinde dolaşırken yerde bulduğu poşetin içine baktığında 2 bin dolar olduğunu gördü. Belediye Meydanı'ndaki polislerin yanına giden Bolelli, bulduğu parayı tutanak ile polise teslim etti.
Sekiz ay önce göreve başladığını ve kısıtlı bütçe ile tatile çıktığını belirten Bolelli, "Tatil için Bodrum'a geldim. Yolda yürürken naylon poşet içinde yola düşürülmüş para gördüm. Emin olmak için poşeti açtım. İçinde para olduğunu görünce hemen polisi aradım. Bizler memur olarak zor şartlarda çalışıyoruz. İnsanlık namına paraya dokunmadım ve polis memurlarına teslim ettim. Düşüren inşallah emniyete başvurup parasını alabilir" dedi.
Olay yerine gelen Bodrum Emniyet Müdürlüğü ekipleri duyarlı davranışından dolayı sağlık memuru Bolellli'ye teşekkür ederek para sayıldı. 2 bin dolar zabıt tutularak teslim alındı. Öte yandan düşürülen paranın Suriyeli sığınmacılara ait olabileceği belirtildi.

Sokakta Bulduğu 2 Bin Doları Polise Teslim Etti

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler