YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Umut Yolundaki Faciada Ölenlerden 6 Suriyelinin Cenazesi, Alan Olmazsa Kimsesizler Mezarlığında Toprağa Verilecek

Cavit AKGÜN/MUĞLA, Bodrum'da geçen 2 Eylül akşamı 2 saat arayla denize açılan iki lastik botun su alıp, ters dönmesi sonucu denize

Umut Yolundaki Faciada Ölenlerden 6 Suriyelinin Cenazesi, Alan Olmazsa Kimsesizler Mezarlığında Toprağa Verilecek

Cavit AKGÜN/MUĞLA, Bodrum'da geçen 2 Eylül akşamı 2 saat arayla denize açılan iki lastik botun su alıp, ters dönmesi sonucu denize düşüp ölen Zahim Kurdi Muğla İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, teknenin batması sonucu hayatını kaybeden Zahim Kurdi ve iki çocuğunun cenazelerinin eşi Abdullah Kurdi tarafından dün 21.30'da Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak, Muğla Belediyesi'nin cenaze aracı ile Dalaman Havalimanı'ndan İstanbul aktarmalı olarak Şanlıurfa Suruç'a götürüldüğünü söyledi. Tekin, "3 kişinin cenazeleri Türk Hava Yolları tarafından ücretsiz taşındı. Ailelerin uçak biletleri de Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından karşılandı.
Cenazeler uçak ile Dalaman'dan gece saat 24.00'te İstanbul'a hareket etti. Buradan da sabah saat 06.30'da yine THY ile Şanlıurfa'ya götürüldü. Şanlıurfa'dan sonra cenazeler Karayolu ile Kobani'ye götürülüp, orada toprağa verildi.
Bugün ise 3 kişinin cenazeleri aileleri tarafından alındı. Geriye kalan 6 kişinin ise ailelerine ulaşılamadı. Cenazeler 15 gün morgda bekletildikten sonra kimsesizler mezarlığında toprağa verilecek" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler