YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zabıtaya kızıp boğazını kesmeye kalktı

Bodrum'da Yusuf Barın, zabıta ekipleri satış yapmasına izin vermeyince ortalığı birbirine kattı.

Zabıtaya kızıp boğazını kesmeye kalktı

Bodrum'da 47 yaşındaki tezgahtar, zabıta ekipleri satış yapmasına izin vermeyince ortalığı birbirine kattı.

Bodrum'da 47 yaşındaki Yusuf Barın, zabıta ekiplerinin satış yapmasına izin vermemesi üzerine seyyar tezgahını benzin dökerek ateşe verdi. Yusuf Barın, boğazına dayadığı bıçakla kendini kesmekle tehdit ederken bayılınca eylem sona erdi.

Bodrum Belediyesi, evli ve bir çocuk babası olan Yusuf Barın'a, Şehir Garajı'nda yaz sezonu boyunca seyyar tezgahta satış izni verdi. Barın'a, tanınan sürenin 1 Ekim'de dolması üzerine zabıta ekipleri, seyyar tezgahı kaldırttı. Tezgahının kaldırılmasına sinirlenen Barın, saat 17.00 sıralarında, Bodrum Belediye Zabıta Müdürlüğü önüne geldi. Barın burada "Tezgahımı elimden aldılar. Çocuklarımı okutamıyorum. Eve ekmek götüremiyorum. Sokakta kaldık. Kredi ve kira borcumu ödeyemiyorum. 30 yıldır Bodrum'da yaşıyorum, ama tezgah açmama izin verilmiyor. Dün gelen kişiler bile rahatlıkla tezgah açabiliyor" diye bağırmaya başladı.

Tezgahına benzin döküp ateşe veren Barın, bu sırada kendisine engel olmak isteyen polis ve zabıta ekiplerini, elindeki bıçağı boynuna dayayıp kendini kesmekle tehdit etti. Barın, ekiplere yarım saat kadar direnirken yanan tezgah, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Bu sırada Yusuf Barın, birden yere yığılıp bayıldı. Polis, bayılan Yusuf Barın'ın yüzünü yıkayarak kendisine gelmesini sağladı. Yusuf Barın, daha sonra ifadesine başvurulmak üzere Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Bodrum Belediyesi Zabıta Amiri Tanju Aksu, "Bize verilen talimatlar doğrultusunda tezgahını kaldırdık. Müracaatı işgaliye komisyonu tarafından değerlendirmeye alındı. Kendisine olumlu ya da olumsuz bilgi verilecek. Önümüzdeki hafta komisyon toplanacak ve karar verilecek. Bu kişi sadece şov yapmak için böyle davranıyor. Birkaç kez daha yine bu tür eylemlerde bulundu. Kendini keseceğini, yakacağını söyleyerek tehdit etti" dedi.

DHA

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler