YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Feci kaza kameralarda!

Muş'ta kentin çeşitli noktalarında meydana gelen trafik kazaları İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Mobil Elektronik Sistem (MOBESE) kameralarına yansıdı.

Feci kaza kameralarda!

Muş'ta kentin çeşitli noktalarında meydana gelen trafik kazaları İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Mobil Elektronik Sistem (MOBESE) kameralarına yansıdı.

Muş Emniyet Müdürlüğü tarafından basına dağıtılan mobese görüntüleri dikkatsiz yayaların hatalarını gözler önüne serdi. Görüntülerdeki ilk kaza İstasyon Caddesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi önünde meydana geldi. İstasyon istikametinden Belediye istikametine gitmekte olan araç yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle takla atarak sırt üstü yere düşen kadın olay yerine çağrılan ambulansla Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alının kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İkinci kaza Muş-Bitlis karayolunda geldi. Bitlis istikametinden Muş istikametine gelmekte olan ve plakası açıklanmayan araç, bir yakınının düğünden gelen ve yola kontrolsüz çıkan kadına çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle metrelerce ileriye fırlayan ve ağır yaralanan kadın yoldan geçen başka bir araçla hastaneye kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan kadının Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Feci kaza kameralarda! | www.mynet.com/video

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler