YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Korkut'ta Öğretmen Ve Öğrencilere Kitap Dağıtıldı

Korkut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Çelik, yarı yıl tatili nedeniyle, öğrenci ve öğretmenlere kitap dağıttıklarını söyledi.

Korkut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Çelik, yarı yıl tatili nedeniyle, öğrenci ve öğretmenlere kitap dağıttıklarını söyledi.

Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Korkut'ta 8 bin 200 öğrenci ve 312 öğretmenin yarı yıl tatiline girdiğini belirtti.

Öğrencilere bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Çelik, kaymakamlık ve diğer kurum amirlerinin katkılarıyla, öğretmen ve öğrencilere kitap dağıtımın sağlandığını kaydetti.

İlçede kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmaya gayret ettiklerini kaydeden Çelik, şöyle konuştu:

"Bu yıl 8 bin 200 öğrencimiz ve 312 öğretmen, yarı yıl tatiline girdi. Bu sömestr tatili boyunca planladığımız hedeflere ulaşmaya çalışıyoruz. Bunun için her şeyin başı kitap okumaktan geçer. Kitabı sadece öğrencilerin değil, öğretmenlerin de okuması gerekiyor. Özellikle ilçemizde görev yapan öğretmenlerin kendilerini geliştirmesi için bol bol kitap okuması gerekiyor. Bunun için de öğretmen ve öğrencilerimize kitap hediye ettik."

Özellikle yatılı bölge okullarında ve diğer okullarda kitap okuma saatlerini zorunlu hale getirdiklerini anımsatan Çelik, yatılı okul öğrencilerine sabah ders başlayana kadar sessiz bir ortamda kitap okuttuklarını belirtti.

Çelik, "Haftanın 5 günü öğretmen ve öğrencilerimiz kitap okuyor. Okuttuğumuz kitaplar üzerinden öğrencileri sınava tabi tutuyoruz. Başarılı öğrencileri ödüllendiriyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Sabri Yıldırım

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler