YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muş Belediye Başkanı Dede: "Atatürk İlköğretim Okulu Bahçesindeki Atatürkbüstünü Ve Bayrak Direğini Yeniliyoruz"

Muş Belediyesi, Atatürk İlköğretim Okulu bahçesindeki Atatürk büstü ve bayrak direğini yenilemek için çalışmalara başladı.

Muş Belediyesi, Atatürk İlköğretim Okulu bahçesindeki Atatürk büstü ve bayrak direğini yenilemek için çalışmalara başladı.

Belediye Başkanı Necmettin Dede, gazetecilere yaptığı açıklamada, okulun bahçesinde Atatürk büstüyle bayrak direğinin çok eskidiğini ve değiştirilmesi gerektiğini söyledi.

Okul bahçesindeki çalışmanın bir hafta süreceğini ifade eden Dede, "Okulun bahçesindeki Atatürk büstü ve bayrak direği çok kötü durumdaydı. Bahçede her daim saygıyla andığımız Atatürk'e yakışmayan bir büst vardı. Bu konuda çalışmalara başladık. Bir haftada çalışmalarımız bitecek ve Atatürk büstüyle bayrak direği yenilenecek" dedi.

Okul bahçelerinin belediyenin sorumluluk alanına girmediğini anımsatan Dede, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün okul bahçeleriyle ilgili denetim yapması gerektiğini vurguladı.

Muhabir: Sabri Yıldırım

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler