YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muş'ta Kaza Görüntüleri

Muş'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 15 yaşındaki çocuğun ölüm anı MOBESE kameralarına yansıdı.

Muş'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 15 yaşındaki çocuğun ölüm anı MOBESE kameralarına yansıdı.

Muş Emniyet Müdürlüğü, ilde meydana gelen çeşitli trafik kazalarıyla ilgili görüntüleri basına dağıttı. 49 noktada bulunan MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazaları, trafikte dikkatsizliği bir kez daha ortaya çıkardı. Muş-Bingöl karayolu İl Jandarma Komutanlığı önünde meydana gelen kazada bir çocuk hayatını kaybetti. Bağlar köyü yolundan bisikletiyle anayola çıkan Mehmet Kızılsoy (15) isimli çocuğa plakası açıklanmayan bir araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce yukarı sıçrayan Mehmet Kızılsoy ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Muş Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan Kızılsoy, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Görüntülerde yansıyan bir başka kazada ise, Muş-Bingöl karayolu Kızılağaç yol ayrımı mevkiinde motosiklete bir araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet üzerinde bulunan 2 genç yola savruldu. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılar burada tedavi altına alındı.

Kavşaklardaki kameralara yansıyan kazalar da sürücülerin ne kadar özensiz araç kullandığını ortaya koyuyor.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler